O Firmie
25-cio letnie doświadczenie w produkcji wyrobów wędliniarskich, wyrobów tradycyjnych, opartych na tradycyjnych, częstokroć starodawnych recepturach, utwierdziło Nas w przekonaniu, że nacisk jaki położyliśmy na jakość produktów dostępnych w naszej ofercie, był jak najbardziej słuszny, tym samym zasadny.
Doświadczenie to pozwoliło nam równocześnie na rozpoczęcie produkcji w kategoriach takich jak: produkcja dań gotowych, konserw mięsnych czy wyrobów garmażeryjnych. Obecnie produkty te cieszą się ogromną popularnością i zyskują coraz to większe grono odbiorców. Na chwilę obecną jest to ponad 30 jakże różnych dań gotowych, oraz tyle samo konserw mięsnych. Do wiodących asortymentów zaliczają się produkty regionalne takie jakie jak: kwaśnica, kapusta z golonką po góralsku, kapusta z boczkiem po góralsku, łazanki z boczkiem wędzonym, roladki wieprzowe z nadzieniem warzywnym, meksykańskim, ze szpinakiem, z kurkami – w sosach: czosnkowym, pomidorowym, śmietanowym, śmietanowo – kurkowym czy golonka po Zbóju.
Muszę w tym momencie pochwalić się jedną z wielu opinii, które otrzymujemy w temacie naszych produktów, np.. Golonka po Zbóju – Cyt.: „Na obiad Pański wyrób ‘’Golonka po Zbóju’’ – ostatnią taką jadłem chyba w domu rodzinnym w latach siedemdziesiątych, jako syn dyr. Naczelnego w Zakładach Mięsnych w ……, smaczne nad zwyczaj. Wyrazy szacunku za wspaniałą golonkę”.
Potwierdzającym powyższe jest również wyróżnienie otrzymane z MRiRW w oparciu o decyzję IJCHARS przyznając prawo do posługiwania się znakiem jakości „Poznaj Dobrą Żywność”. Prawo posługiwania się ów określeniem mają: Kotlety mielone z kapustą oraz Mięsiwo bez „E”.
W przypadku wyrobów garmażeryjnych, podstawowym asortymentem, którym naprawdę warto się pochwalić to roladki wieprzowe z nadzieniem meksykańskim, z boczkiem i ogórkiem, pieczarką i serem czy drobiowe roladki ze szpinakiem dostępne zarówno w wersji na kilogramy jak również na tackach o stałej gramaturze. Roladki jednak, to nie wszystko o czym chcielibyśmy wspomnieć, gdyż polecamy również gotowe dania na tackach, między innymi: Kurczak w sosie paprykowym z ryżem, Wieprzowina po Azjatycku z ryżem, kotlety mielone z kapustą, zraziki w sosie koperkowym z kopytkami, makaron
z sosem Carbonara, kurczak Curry z makaronem czy nowość Devolay z puree ziemniaczanym, marchewką i groszkiem .
Co łączy wszystkie wyżej wymienione produkty – niezapomniany smak, uzyskany poprzez wykorzystanie w procesach produkcji.
Osoba do kontaktu:
Jacek Irzyk
tel. +48 18 449 50 30
tel. +48 504 317 961
e-mail: hurt@szubryt.pl