Fabryka Cukierków „Pszczółka” Sp. z o.o.

O Firmie

Fabryka Cukierków „PSZCZÓŁKA” jest obecnie jednym z największych producentów słodyczy w Polsce. Produkujemy cukierki czekoladowe, praliny, galaretki, karmelki twarde i nadziewane oraz toffi pod naszymi dwiema markami: „Pszczółka” i „Dolce Amo”. Tworzymy również marki własne dla naszych klientów na całym świecie.

Należymy do Grupy Kapitałowej Krajowej Grupy Spożywczej S.A. i jesteśmy w całości polską firmą. Nasze cukierki powstają w jednej z najnowocześniejszych fabryk w Europie. Na terenie zakładu znajduje się nowoczesne laboratorium, w którym kontrolujemy i nadzorujemy proces produkcji.

Jakość naszych produktów potwierdzają zintegrowane systemy jakości ISO i HACCP. Posiadamy również certyfikaty IFS, BRC, Rainforest Alliance i RSPO.

Produkty Pszczółki podbiły nie tylko rynki krajowe, ale również zagraniczne. Można je znaleźć na półkach sklepowych w Europie, Ameryce, Afryce, na Bliskim Wschodzie i w Azji.

 

Osoba do kontaktu:

Agnieszka Łatka

tel. +48 81 46 32 202

e-mail: export.pszczolka@fcpszczolka.pl

Kategorie produkowanej żywności:

Słodycze Słodycze

Certyfikaty

IFS,BRC, RSPO, Rainforest Alliance

Galeria produktów

Lokalizacja

Ludwika Spiessa 7,
20-270 Lublin,
Polska

Kontakt

tel. +48 81 46 32 202

www.pszczolka.pl

e-mail: export.pszczolka@fcpszczolka.pl

FB: https://www.facebook.com/pszczolkafabrykacukierkow

Instagram: https://www.instagram.com/pszczolka_cukierki